J BEVERLY HILLS MEN POMAFLAGE

 
J Beverly Hills pomaflage.JPG

MEN POMAFLAGE VAN J BEVERLY HILLS

SHAPER & GRIJS HAAR VERHULLER.

Een tijdje geleden testte ik de geweldige Shaper van J Beverly Hills en Beautybrands plaatste op hun Facebook mijn blog, met daarbij de volgende aankondiging: 'Mick Boskamp van Mannenzaken twijfelt welke van de twee J Beverly Hills producten het beste is voor zijn haar: de Shaper of de Pomaflage. Dus test hij ze beide. Als eerste hier zijn ervaring met de Shaper, natuurlijk volgt de Pomaflage ook! Welke vind jij het fijnst?'

Ik weet niet welke jij het fijnst vindt, maar ik kan niet kiezen in ieder geval. Dat is ook niet zo gek, want de Shaper en de Pomaflage laten zich vergelijken als de appel en de peer. De enige overeenkomst is dat die appel en die peer beide verdomde lekker zijn.

Voordat ik in geuren en vooral in kleuren vertel over de Pomaflage moet ik je even iets over mijn haar vertellen.

J Beverly Hills Pomaflage.jpg

'Ik droom er weleens van om wakker te worden met het haar van Richard Gere'

Al eerder heb ik in deze kolommen geschreven dat ik tot het selecte gezelschap mannen behoor dat nauwelijks grijs haar heeft. En als je denkt dat ik daar trots op ben, dan denk je fout. Ik droom er weleens van om 's ochtends wakker te worden met de mooie, egaal grijze bos van Richard Gere of George Clooney. Het schijnt te bestaan; dat je van de ene op de andere dag helemaal grijs bent. Dit verschijnsel heet het Marie Antoinette Syndroom. De reden voor die naam is wat minder vrolijk stemmend. Marie Antoinette, de laatste Koningin van Frankrijk, werd op 16 oktober 1793 in Parijs onthoofd op het plein dat nu Place de la Concorde heet. Ze was zó bang de nacht ervoor, dat ze de ochtend van de executie wakker werd met een volledig grijze haarbos. Tijd om het te verven had ze niet meer.

Pomaflage verenigt het beste van twee werelden

Om een lang verhaal kort te maken. Ik heb niet het grijze haar dat ik graag zou willen hebben. Ik heb wel wat grijze plukjes. Het is dus niet veel, maar misschien dat het me daarom juist zo stoort. Mijn haarkleur is donkerblond en ik vind het grijs daarin niet mooi. Het is alsof je bruine schoenen onder een grijze broek draagt.

En dan gaan we het nu over Pomaflage van J Beverly Hills hebben, een product dat het beste van twee werelden verenigt. In de eerste plaats is het voor mijn (langere) haar een uitstekende shaper, want op waterbasis en gemakkelijk uitwasbaar. En op de tweede plaats camoufleert deze zwart gekleurde Pomaflage alleen de grijze haren op mijn hoofd. De donkerblonde lokken, die het overgrote deel van mijn bos vormen, worden niet gekleurd. Dus ik kan de shaper door mijn hele haar gebruiken. Is dat kicken of niet?

J Beverly Hills Pomaflage model.jpg

Nu hoef ik ook niet meer als gangster uit de serie Peaky Blinders door het leven te gaan. Die pet past ons allemaal. Maar liever laat ik mijn haar zien. Of helemaal grijs. Of helemaal niet. Pomaflage van J Beverly Hills. Voor als details een wereld van verschil maken.


Heb je een kapsalon, ben je geïnteresseerd in een samenwerking en benieuwd naar onze producten? Of wil je meer informatie over dit product of heb je andere vragen? Neem contact met ons op via onderstaande knop.


Mick Boskamp van  mannenzaken.news   “Ooit hadden Mick Boskamp en Willem Schouten, als stafredacteuren van Playboy, een droombaan. Nu brengen ze een 'jongensdroom' tot leven. Mannenzaken.news. Want wat doen ze? Ze schrijven als 50méér mannen over wat hen boeit. Niet betweterig, maar met ruimte voor zelfspot en een vette knipoog. Met humor in plaats van humeur. Met oog voor bepaalde maatschappelijke ontwikkelingen én de zon die in het water schijnt. Inspelend op actualiteit, maar dan met een kenmerkende twist... Waarom? Omdat ze het leuk vinden.”  Volg  mannenzaken.news  ook op  Facebook

Mick Boskamp van mannenzaken.news

“Ooit hadden Mick Boskamp en Willem Schouten, als stafredacteuren van Playboy, een droombaan. Nu brengen ze een 'jongensdroom' tot leven. Mannenzaken.news. Want wat doen ze? Ze schrijven als 50méér mannen over wat hen boeit. Niet betweterig, maar met ruimte voor zelfspot en een vette knipoog. Met humor in plaats van humeur. Met oog voor bepaalde maatschappelijke ontwikkelingen én de zon die in het water schijnt. Inspelend op actualiteit, maar dan met een kenmerkende twist... Waarom? Omdat ze het leuk vinden.”

Volg mannenzaken.news ook op Facebook

mannenzaken.jpg

 
Astrid van Gool