J BEVERLY HILLS MEN SHAPER

 
J Beverly Hills shaper.JPG

MEN SHAPER VAN J BEVERLY HILLS

PERFECT VOOR LANGER HAAR.

Laatst schreef ik in een artikel dat ik in mijn leven extreem ijdele periodes afgewisseld heb met laat maar waaien momenten. In het eerste geval droeg ik het haar ironisch genoeg vaak langer en besteedde ik er meer aandacht aan, want dat heb je nou eenmaal met lang haar. En ik voegde eraan toe: 'Maar al een geruime tijd, toch zeker een decennia of twee, draag ik het haar kort.' Ik schreef dat met de intentie van iemand die nooit meer zou afwijken van zijn haarstijl en de daarbij behorende haarproducten.

Maar tot mijn eigen grote verbazing moet ik thans een bekentenis doen. Niemand is zo veranderlijk als iemand die in zijn leven de spiegel heeft ontdekt, want ik heb besloten om mijn haar weer te laten groeien. In de eerste plaats kan het nog, want als 50plusplusser heb ik de mazzel dat het gras misschien groener is aan de overkant, maar zeker niet dikker dan op mijn hoofd. En in de tweede plaats, misschien wel de belangrijkste reden, is dat ik verliefd ben. Op een droomprinses, die zo haar eigen(h)aardigheden heeft. Zo vindt ze het heel opwindend om met haar handen door mijn haar te gaan kroelen. En om dat te kunnen doen, moet er wel een zekere lengte aan het haar verbonden zijn.

De complete men lijn van J Beverly Hills.

De complete men lijn van J Beverly Hills.

 Aan mijn knotje geen polonaise

Ga ik een knotje dragen? Ik denk het niet. Ik heb laatst een youtube-filmpje gezien van een gestoorde gast die op straat bij willekeurige mannen die een knotje droegen een schaar tevoorschijn haalde en het knotje eraf knipte. Dit heette humor te zijn. Maar het zal je maar gebeuren. Je bent als Samson ineens al je kracht kwijt. Aan mijn knotje geen polonaise. En eigenlijk ben ik niet zo gek op knotjes. Nee, ik laat het haar groeien tot net boven mijn schouder en laat het hangen. Dan kan ze haar beide handen erin verliezen.

‘Als ik een keiharde gel gebruik, dan krijg ik een helm van haar op mijn hoofd. Of nog erger: het kapsel van een lego-figuur.’

 Maar wat voor haarproduct ga ik gebruiken? Want ik heb wel veel haar, maar de structuur is redelijk dun. Als ik een keiharde gel gebruik, dan krijg ik een helm van haar op mijn hoofd. Of nog erger: het kapsel van een lego-figuur. Zelf denk ik dat het mooiste is om bij langer mannenhaar een paste te gebruiken met een zachte, crème-achtige structuur. Had ik geluk dat er precies zo'n product mijn kant op kwam! Een product dat al mijn verwachtingen overtrof.

J Beverly Hills Shaper.jpg

De ultieme handen-proef

De Men Shaper van J Beverly Hills is medium strong en heeft een matte finish. Maar het belangrijkste: het is elastisch, waardoor het de vorm van je haar volgt in plaats van andersom. Het geeft wel vorm aan je lange haar, maar het resultaat is alsof het altijd zo hoorde. En toen kwam de ultieme handen-proef. Toen ze met die heerlijke vingers door mijn haar ging, merkte ze niet dat er een product in zat! Het enige dat ze zei, was: 'Mmmm, wat ruikt je haar lekker. Dat ruikt naar meer...'

Wat kan het leven toch mooi zijn.


Heb je een kapsalon, ben je geïnteresseerd in een samenwerking en benieuwd naar onze producten? Of wil je meer informatie over dit product of heb je andere vragen? Neem contact met ons op via onderstaande knop.


Mick Boskamp van  mannenzaken.news   “Ooit hadden Mick Boskamp en Willem Schouten, als stafredacteuren van Playboy, een droombaan. Nu brengen ze een 'jongensdroom' tot leven. Mannenzaken.news. Want wat doen ze? Ze schrijven als 50méér mannen over wat hen boeit. Niet betweterig, maar met ruimte voor zelfspot en een vette knipoog. Met humor in plaats van humeur. Met oog voor bepaalde maatschappelijke ontwikkelingen én de zon die in het water schijnt. Inspelend op actualiteit, maar dan met een kenmerkende twist... Waarom? Omdat ze het leuk vinden.”  Volg  mannenzaken.news  ook op  Facebook

Mick Boskamp van mannenzaken.news

“Ooit hadden Mick Boskamp en Willem Schouten, als stafredacteuren van Playboy, een droombaan. Nu brengen ze een 'jongensdroom' tot leven. Mannenzaken.news. Want wat doen ze? Ze schrijven als 50méér mannen over wat hen boeit. Niet betweterig, maar met ruimte voor zelfspot en een vette knipoog. Met humor in plaats van humeur. Met oog voor bepaalde maatschappelijke ontwikkelingen én de zon die in het water schijnt. Inspelend op actualiteit, maar dan met een kenmerkende twist... Waarom? Omdat ze het leuk vinden.”

Volg mannenzaken.news ook op Facebook

mannenzaken.jpg

 
Astrid van Gool